Vissza

Hyacorp

A sebészeti beavatkozás nélküli test és arckezelés

A fejlett Tixotróp Technológia (ATT technika) a Hyaluron sav gél/ HYACORP A hyaluronsav (HA) nagyon régóta használatban van az orvoslásban, hosszú biztonságossági történettel. A HA csak rövid ideig marad meg a szövetekben az ő természetes formájában, az enzimatikus degradációnak és a szabad gyökök metabolizációjának köszönhetően.

Ezen hatások elkerülése érdekében, a HA bejut minden bőr tölteten, keresztkötéssel módosított vízben oldhatatlan polimer hidrogél formában, így jobban ellenállnak a degradálásnak, de hasonló bio kompatibilitása van, mint a nem módosított HA-nak.

A speciálisan térhálósított gél HA jellemzője, hogy kevésbé viszkózus nyomás alatt (befecskendező erő) és azonnal visszaáll az eredeti viszkozitásra, miután véget ért a nyomás (befecskendező erő) egyik jellemzője a (fejlett technológiának = ATT Tixotróp technika ) rendszernek, ami csökkenést mutat a viszkozitásban miközben a folyadék deformálásának aránya megnő, általában az idő függvényében.

A BioScience kifejlesztett egy gyártási folyamatot, amely lehetővé teszi, hogy felépítse ezeket a különleges típusú térhálósított HA géleket. Ez a gél kovalens kötésű molekulákat tartalmaz, és ez jobb időtartamhoz és a termék stabilitásához vezet a szövetekben.

A hálózat ezekből a tixotróp HA molekulákból csökkenti a hyaluronidase enzim diffúziós mértékét a mátrixban. Ennek a keresztkötő technika eredményeként, egy sima, homogén gél (HYACORP) jön létre.

Egy egyszerű HYACORP injekció növeli és formálja a test és arc homorulatait, hogy volument adjon és felemelje.

A HYACORP alkalmazása egyszerű eljárás, és csak kevés vagy egyáltalán semmi zúzódásokat okozhat. Lehetőség van összhangban hozni a test alakját egy természetes, nem állandó módon, amely nem jár együtt implantátumokkal, testzsír vagy gőz-sejtek komoly sebészeti beavatkozással.

A HYACORP alkalmazásában nincs szükség altatásra és nincs heg kockázat (mint a plasztikai sebészet esetében). A HYACORP rövid eljárás, csak helyi érzéstelenítő szükséges és minimális időt kell tölteni távol a munkától vagy szabadidős tevékenységektől. Általában az eljárás mindössze 30-90 perc, az eredmény legfeljebb 12 hónapig tart.

Előnyök:

A HYACORP speciális viszkozitása és szemcsemérete a tixotróp technikából származik, amely kis molekulatömegű hyaluronsavat (LMW - HA) használ, ami hatékonyabb térhálósítást tesz lehetővé. A szemcseméret változékonysága lehetővé teszi a különböző kezelési módokat.

01

A HYACORP a következőkből áll:

a szövetek térfogatának növelésére.

alakformálásra.

Fontos megjegyzés: Mellnövelő használatra még nem teljesen elfogadott. A biokompatibilitási tesztek (pl. rákkeltő) folyamatban vannak. 01