Implantátum
SM Implant Hex UF Implant Hex Narrow Extra Wide Protem Gyógyulási csavar Hex Lenyomatvétel Hex
Sebészeti szettek
SM Master kitt Narrow kitt Extra Wide kitt Sinus lift kitt Sinus T kitt Dr SOS kitt Bone Expander set Osteotome kitt Bone Planer set
Vissza

Implantáció

A DIO implantátum egy amerikai-délkoreai fejlesztés, amely ötvözet lehetővé teszi a tapasztalat és a csúcstechnológia jelenlétét az implantátumokban, a felépítményekben, valamint a technikai kiegészítőkben.

Az implantátum titánium ötvözet. A felépítmény skálája ennek az implantációs rendszernek egyike a legszélesebbeknek a világon.

Az implantátum rendszer előnyei és egyediségei:

Polírozott felszín

A 0.3 mm polírozott felszín az implantátum nyaki részén láthatóvá teszi a behelyezési mélységet és biztosítja a megfelelő zárást.

Kettős csavarmenet

Az implantátumon a kettős csavarmenet csökkenti a kortikális csont sérülésének esélyeit, valamint növeli a primer stabilitást.

Tömörítő csavarmenet

A széles csavarmenet távolság csökkenti az implantátum és a csont közötti feszülést.

Kúpfelület

Könnyebbé teszi a felépítmény behelyezését, valamint szélesebb kapcsolódási felületet ad, nehezebbé téve a felépítmény meglazulását.

Metszett csavarmenet

Minimalizálják a csont ellenállását.

Gyökércsúcs

A lekerekített gyökércsúcs könnyebbé teszi az implantátum behelyezését és nehezebbé az álút kialakulását.


A DIO implantátumok felszíne RBM. Ez egy robbantásos eljárással készült felület. Könnyen felszívódó anyagokat, főként hydroxyapatitot használnak az eljárás során. A hydroxyapatit a csontszövet szervetlen részének 65%-át képezi

A legtöbb implantátum ilyen felszínnel rendelkezik, ám ami egyedi a DIO implantátumban (a világon csak két ilyen rendszer létezik – egyik a DIO) az RBM felszínhez elektrokémiai úton felvitt kálcium – foszfát réteg. Biomimetikus eljárás alapján, az implantátumok, egy elektrolit fürdőben bevonódnak egy 15+/- µm vastagságú bioaktív, kálcium- foszfát réteggel. Bitotite-H rétegnek hívjuk.

A Biotite-H a brushit és a HA kompozitja. A Brushit a kálcium savas foszfátja, míg a HA hydroxyapatit. Esetünkben 95% Brushite, 5% HA.

01 implantaciok_tartalom.jpg

Internal

download
IFI Leaflet
download
Internal Catalogue
download
Internal Prosthetic Manual

External

download
IFI Leaflet
download
Internal Catalogue
download
Internal Prosthetic Manual